Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland

(0313) 41 45 56

Di - Za
Openingstijden per dag

Over ons

Mijn Horen

Mijn Horen levert álle gerenommeerde A-merk hoortoestellen, hierdoor zijn we in staat om de beste oplossing voor uw hoorprobleem te bieden. Kiest u voor Mijn Horen, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zowel de winkel als de audicien zijn lid van hoorprofs en en zijn StAR geregistreerd. Bovendien volgt Mijn Horen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo kunt u bij Mijn Horen terecht voor een gratis hoortest en een vrijblijvend hooradvies.
En mocht u, na een vrijblijvende proef, overgaan tot aanschaf van een hoortoestel, dan verzorgt Mijn Horen de vergoedingsaanvraag en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Dat is wat Mijn Horen vanzelfsprekende service noemt.

Een aantal goede redenen om te kiezen voor Mijn Horen

  • Onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar
  • Persoonlijke aandacht
  • Uitgebreid gehooronderzoek
  • Vrije keuze uit álle leverbare hoortoestellen

Uw specialisten

 

Lotte van der Mijn

“Mijn naam is Lotte van der Mijn. In 2012 ben ik de opleiding tot Triage audicien gaan doen. Ik heb gewerkt als maatschappelijk werkster in een psychiatrisch ziekenhuis in Amsterdam en daarnaast heb ik in juli 2014 de opleiding tot audicien afgerond.
In 2012 raakte ik wat verveeld bij mijn baan als maatschappelijk werker. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en zo ben ik gestart met de verkorte opleiding tot Triage Audicien. Nadat ik deze opleiding met positief gevolg heb afgerond, heb ik de volgende stap in mijn carrière gemaakt en ben ik binnen het bedrijf van mijn vader, genaamd Verdonk Optiek mijn eigen audicienspraktijk geopend, genaamd “Mijn Horen”.

 

Monique Nijenhuis

“Vanaf juli 2019 ben ik het nieuwe gezicht binnen Verdonk Optiek en Mijn Horen. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest in de optiekbranche als vestigingsmanager. Binnen de optiekzaak waar ik werkzaam was, werkte ook een audicien. Ik heb mezelf toen wat meer verdiept in de audio en kwam tot de conclusie dat de discipline is waar ik mezelf in verder wil ontwikkelen. Ik heb de opleiding afgerond en ben nu star erkend triage audicien. U kunt mij zowel treffen in het optiekgedeelte, als in de audio.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Maak gebruik van ons contactformulier