Raadhuisplein 29
6851 BW Huissen, Gelderland

Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland

06-22275922
info@mijnhoren.nl

Di - Za
Openingstijden per dag

Reinigingsproducten

Onderhoud van uw hoortoestel is van groot belang! Door dagelijks te reinigen en te drogen voorkomt u reparaties en wordt de kans op storingen vele malen kleiner. Wanneer u een starterspakket aanschaft, kunt u direct beginnen met het dagelijks onderhoud van uw hoorapparaten.

Mijn Horen adviseert u het volgende onderhoudsschema:

Dagelijkse reiniging:

droogdoosje

Met de vochtige doekjes reinigt u uw toestel snel en efficiënt! Tevens desinfecteert het de hoortoestellen aangezien de doekjes een bacterie, schimmel en virus dodend effect hebben! Reinig dagelijks na het dragen de oorstukjes en de toestellen met het reinigingsdoekje om de schade aan de toestellen te voorkomen.

 

Twee keer per week:

Naast de dagelijkse reiniging is het van belang om de oorstukjes of domes tweemaal per week grondig te reinigen in een reinigingsbeker met een reinigingstablet. Op deze manier krijgt hardnekkig oorsmeer geen kans! Na het reinigen gebruikt u de blaasgalg om de slangetjes en openingen droog te blazen.

Drogen:

Dagelijks drogen is van levensbelang voor uw gehoorapparaat, vocht wordt namelijk als een van de belangrijkste oorzaken voor storingen in het toestel gezien. Ongemerkt komen uw hoortoestellen, gedurende de dag, in aanraking met vocht in de vorm van zweet of condensatie. Het droogapparaat, droogt uw toestellen niet alleen, maar desinfecteert ze ook direct door gebruik te maken van UVC licht!

Inhoud van het starterspakket:

055

  • 1x Droogdoosje
  • 2x koker reinigingstabletten, 30 st
  • 1x reinigingsbeker
  • 1x Blaasgalg blauw
  • 2x reinigingsdoekjes, 90 st
  • 1x reinigingsdoekjes, 25 st

Het pakket wordt geleverd in een stevige verzorgingstas en bevat voldoende onderhoudsartikelen voor een periode van 6 maanden. Na 6 maanden kunt u voordelig een aanvullend onderhoudspakket aanschaffen. Wilt u een herinnering ontvangen, zodat u op tijd uw reinigingsartikelen kunt nabestellen, laat het ons dan weten!

 

Onderhoudspakket:071

Wanneer uw reinigingsartikelen uit het starterspakket op zijn, kunt u nu voordelig het onderhoudspakket bestellen. Daarmee schaft u extra voordelig voor 6 maanden reiniging aan! Doe uw voordeel en zorg dat uw hoorapparaten alle dagen gereinigd worden.

Inhoud onderhoudspakket;

  • 2x koker reinigingstabletten 30, st
  • 2x reinigingsdoekjes 90, st
  • 1x reinigingsdoekjes 25, st

Mijn Horen geeft u graag advies omtrent het onderhoud van uw toestel.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Maak gebruik van ons contactformulier