De procedure
- Vooronderzoek
Voordat we beginnen met het oor uitzuigen, voeren we een vooronderzoek uit. We bespreken uw symptomen en medische geschiedenis om ervoor te zorgen dat het oor uitzuigen de juiste oplossing is voor uw situatie.
Dit stelt hen in staat om eventuele ophopingen van oorsmeer nauwkeurig te identificeren en de beste aanpak te bepalen.
- Oor uitzuigen procedure
De daadwerkelijke ooruitzuiging wordt uitgevoerd met behulp van veilige en effectieve technieken. Onze audiciens zorgen ervoor dat u comfortabel bent en begeleiden u door het proces om ervoor te zorgen dat de behandeling succesvol is.
- Nazorg en advies
Na de behandeling bieden we nazorg en geven we u advies over hoe u uw oren gezond kunt houden.
Een Oor voor Gezondheid
Regelmatige oorverzorging is essentieel voor het behoud van een goed gehoor en algemene oorhygiëne. Als u merkt dat u last heeft van verstopte oren, kan het nuttig zijn om periodieke controles bij ons te overwegen. Wij kunnen niet alleen problemen oplossen, maar ook advies geven.
Conclusie
Het uitzuigen van oren bij ons is een eenvoudige, veilige en effectieve manier om van overtollig oorsmeer af te komen. Het draagt bij aan een helder gehoor en kan veel ongemakken verlichten. Als u merkt dat uw oren vaak verstopt raken, aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen. Uw gehoor is immers kostbaar, en een goede zorg ervoor draagt bij aan uw algehele welzijn.
Enkele weetjes over het oren uitzuigen bij ons:
- De afspraak neemt 20/30 minuten in beslag
- We willen u vragen de oren niet te druppelen vooraf en ze droog te houden
- Kosten voor het uitzuigen bedragen € 35,00 euro per oor
- Er is helaas (nog) geen vergoeding mogelijk via u zorgverzekering hiervoor
- Komt u van te voren in een van onze spreekuren even langs om te laten controleren of u oren daadwerkelijk verstopt zitten?
Beantwoord u een van de volgende vragen met ‘ja’, dan kunt u helaas uw oren alleen uit laten zuigen door de KNO arts.
- Bent u jonger dan 12 jaar?
- Bent u ooit geopereerd aan uw oren?
- Draagt u buisjes?
- Gebruikt u bloedverdunners? Ja? Welke? Indien Acetylsalicuur of Carbasalaatcalcium (ASCAL) dan mag het wel bij ons alle andere bloedverdunners moet u toch naar de KNO arts.