Raadhuisplein 29
6851 BW Huissen, Gelderland
Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland
06-22275922
info@mijnhoren.nl
Di - Za
Openingstijden per dag

Over ons

Mijn Horen

Mijn Horen levert álle gerenommeerde A-merk hoortoestellen, hierdoor zijn we in staat om de beste oplossing voor uw hoorprobleem te bieden. Kiest u voor Mijn Horen, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zowel de winkel als de audicien zijn lid van hoorprofs en en zijn StAR geregistreerd. Bovendien volgt Mijn Horen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo kunt u bij Mijn Horen terecht voor een gratis hoortest en een vrijblijvend hooradvies.
En mocht u, na een vrijblijvende proef, overgaan tot aanschaf van een hoortoestel, dan verzorgt Mijn Horen de vergoedingsaanvraag en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Dat is wat Mijn Horen vanzelfsprekende service noemt.

Een aantal goede redenen om te kiezen voor Mijn Horen

  • Onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar
  • Persoonlijke aandacht
  • Uitgebreid gehooronderzoek
  • Vrije keuze uit álle leverbare hoortoestellen

Uw specialisten

 

Lotte van der Mijn

“In 2012 ben ik Lotte van der Mijn de opleiding tot Triage audicien gaan doen. Tot 2016 werkte ik als maatschappelijk werkster in een psychiatrisch ziekenhuis in Amsterdam en daarnaastheb ik in Juli 2014 de opleiding tot audicien afgerond. Door mijn baan als maatschappelijk werker op een ouderenafdeling raakte ik geïnteresseerd in het vak audiometrie. Om die reden ben ik gestart met de verkorte opleiding tot Triage Audicien, nadat ik deze positief volbracht had, heb ik de volgende stap in mijn carrière gemaakt en ben ik binnen Verdonk Optiek mijn eigen audicienspraktijk geopend. Genaamd Mijn Horen”.

 

Monique Nijenhuis

“Vanaf juli 2019 ben ik het nieuwe gezicht binnen Verdonk Optiek en Mijn Horen. Mijn naam is: Monique Nijenhuis. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest in de optiekbranche, als vestigingsmanager. Binnen de optiekzaak waar ik werkzaam was, werkte ook een audicien. Ik heb mezelf toen wat meer verdiept in de audio en kwam tot de conclusie dat, dat de discipline is waar ik mezelf in verder wil ontwikkelen. Ik ben begonnen met mijn opleiding september 2019 en ik hoop juli 2021 mijn opleiding tot Audicien af te ronden. U kunt mij zowel treffen in het optiekgedeelte, als in de audio.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Maak gebruik van ons contactformulier