Raadhuisplein 29
6851 BW Huissen, Gelderland

Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland

06-22275922
info@mijnhoren.nl

Di - Za
Openingstijden per dag

Onderhoud

Onderhoud

De levensduur van uw hoortoestel wordt aanzienlijk verlengd door het goed schoon te maken en te onderhouden. Mijn Horen levert een uitgebreid assortiment producten voor het schoonmaken van uw hoortoestel. Al deze producten zijn eenvoudig te gebruiken. Onze onderhoudsproducten zijn 100% veilig en rekenen af met kwalijke bacteriën en oorsmeer.

Droog Box UV

De droogbox UV combineert ontsmetting en drogen van uw hoortoestellen in een cyclus van 3 uur. s Avonds plaatst u de toestellen, in het apparaat en de volgende morgen zijn uw toestellen weer droog en ontsmet! De droogbox UV is geschikt voor alle typen hoortoestellen, maar ook voor oorstukjes en gehoorbeschermers. Het UVC licht zorgt voor hygiënische reiniging, waarna de toestellen gedroogd worden door middel van dubbel-circuit verwarming. Het UVC licht brandt 8 minuten en doodt 99,9% van de bacteriën en schimmels en verkleint de kans op oorontstekingen. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat het hoortoestel langer meegaat. Het perfecte apparaat om uw hoortoestel elke dag in topconditie te houden!

Startersspakket

Voor uw gemak biedt Mijn Horen tevens het voordelige starterspakket aan. Dit pakket is speciaal afgestemd op uw hoortoestel. Het onderhoudspakket bevat, naast alle producten die nodig zijn voor het reinigen, desinfecteren en ook een droogdoosje voor uw  hoortoestel.

Ieder halfjaar wanneer u opgeroepen wordt voor een halfjaarlijkse controle, kunt u dit starterspakket vervangen voor een voordelig onderhoudspakket waarbij u er weer een halfjaar tegenaan kunt.

Vanzelfsprekend zijn alle onderhoud- en reinigingsproducten zoals: reinigingstabletten, reinigingsspray, droogcapsules, oto-floss draden ook gewoon los verkrijgbaar in de winkel.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Maak gebruik van ons contactformulier