Raadhuisplein 29
6851 BW Huissen, Gelderland

Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland

06-22275922
info@mijnhoren.nl

Di - Za
Openingstijden per dag

Gehoorbeschermers

Ook voor gehoorbeschermers kunt u terecht bij Mijn Horen. Of het nu voor particulier gebruik is of uw medewerkers wilt voorzien van professionele gehoorbescherming. Voorbeelden zijn gehoorbescherming tegen: Machinewerk, muziek maken, motorrijden, uitgaan enzovoort.

Verschillende toepassingen en uitvoeringen van geluiddempers worden met u besproken voor het bereiken van een zo goed mogelijke oplossing op maat voor u.

Universeel

Mijn Horen verkoopt universele gehoorbescherming van Noizezz. Dankzij het filtersysteem van deze gehoorbeschermers wordt het geluid gedempt, maar blijft spraak uitstekend verstaanbaar. De Noizezz gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar met verschillende filters afhankelijk van de gewenste demping. Er zijn oordoppen die beschermen tegen lawaai op het werk, harde muziek en geluidsoverlast, maar ook om prettig te kunnen slapen of zwemmen.

pluggers

 

Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming die helemaal op maat is gemaakt voor uw oren, zorgt voor de meest optimale bescherming. Naast een goede bescherming zorgt dit voor optimaal draagcomfort. Voor het op maat laten maken van gehoorbescherming, indien u dit wenst, plannen wij graag een afspraak voor u in.

Alle door ons gebruikte op maat gemaakte geluidsbescherming is volledig ISO-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van de ARBO.

maatwerk

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Maak gebruik van ons contactformulier