Raadhuisplein 29
6851 BW Huissen, Gelderland
Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland
06-22275922
info@mijnhoren.nl
Di - Za
Openingstijden per dag

Corona Update

Aangepaste openingstijden: Wij zijn dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur (let op: dit kan per filiaal anders zijn!)


Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op. Daarbij staan uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en doen wij ons uiterste best ook onze bijdrage te leveren aan het indammen van de verdere uitbraak van het virus.

  • Dat betekent in de eerste plaats dat we nog meer dan voorheen op de hygiëne in de winkel letten en bijvoorbeeld alle apparatuur en instrumenten na ieder gebruik met alcohol schoonmaken.
  • We begroeten iedereen mondeling en houden zo veel als mogelijk de geadviseerde afstand aan.
  • We werken zo veel mogelijk op afspraak zodat we het aantal personen in de winkel kunnen reguleren en er zo min mogelijk personeel aanwezig hoeft te zijn.
  • Niet direct noodzakelijke hoorcontroles worden verschoven naar een later tijdstip.

Voor vragen spoed, reparaties of storingen, blijven wij gewoon telefonisch bereikbaar en proberen wij u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Voor batterijen, reinigingsproducten en andere artikelen kunt u ons gerust bellen of mailen. De artikelen sturen we op.

Onze medewerkers zijn alleen aanwezig als ze absoluut geen klachten hebben. Let u er alstublieft op dat u onze winkel alleen bezoekt als u geen klachten heeft, niet hoest, niest of zich niet lekker voelt. In ieder geval adviseren wij u dan uw bezoek even uit te stellen.

Ondanks de financiële impact op onze organisatie, acht Mijn Horen dit een verstandig besluit. We begrijpen maar al te goed, dat deze beslissing voor u ook lastig kan zijn, maar hopen op uw begrip in deze onverwachte situatie.

Vragen of opmerkingen?

Mijn Horen                         0313-414556
Bereikbaar van 10.00 tot 13.00

Mijn Horen Huissen        026-3255323 of voor een appje: 06-22275922
Bereikbaar op di van 9.00 tot 11.00 of op 06-22275922

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Maak gebruik van ons contactformulier